Handlezen Waarzegster

HANDLEZEN

Jeannette van Boxtel verstaat het handlezen als geen ander!

Handlezen waarzeggen

Dit is handlezen met een knipoog, maar PAS OP, er zit altijd een kern van waarheid in. Aan het begin van de avond is iedereen nog sceptisch, maar voor de avond om is, staan ze voor haar in de rij! Dus KIJK UIT: Jeannette van Boxtel kijkt dwars door u heen!

Jeannette van Boxtel is zeer bedreven in het Handlezen. Het unieke hiervan is dat zij het ├Ęcht kan. De ludieke en luchtige manier waarop zij het aan de man brengt, in de persoon van een waarzegster, maakt van een feestje altijd iets specials!

Via de lijnen op uw hand kan zij uw karakter duiden en uw aanleg herkennen. Zij ziet feilloos de sterke en zwakke kanten van uw persoonlijkheid. Wat ligt uw kracht? Waar zou u misschien wat meer aandacht aan kunnen besteden?

  • Werk
  • Relatie
  • Familie
  • Wonen
  • Opleiding

Serieus, maar met veel Humor!

Jeannette van Boxtel heeft verschillende serieuze opleidingen gevolgd in het handlezen. Als je de lijnen in iemands hand bekijkt, dan zie je de persoon hoe die op dat moment is, met de mogelijkheden en talenten die hij of zij in zich heeft. Waarzeggen is letterlijk het uitspreken van de waarheid die zich op dat moment voordoet. De toekomst is niet uit je hand te halen. De vorm van een hand en haar lijnen geven wel een beeld van iemand en tonen de aanleg en mogelijkheden die hij of zij in zich heeft.

Handlezen Handlijnkunde Handlezen

Handlijnkunde (of chiromantie, van het Griekse cheir, “hand” en manteia, “het voorspellen”) is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor, in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudo wetenschap.

KLIK OM VERDER TE GAAN:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial