Een komisch en hartverwarmend stel dat met muziek en theater uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis zal maken

Ze komen op een feest en zetten direct de boel op stelten! Ze nemen elkaar op de hak en het publiek in de maling. Het is een spel, het is pure showbusiness, maar zo goed gespeeld dat je soms er toch intrapt! Dit bijzondere duo is zeer geschikt voor buitenoptredens op braderie├źn, jaarmarkten, festivals. Maar ook op elk bedrijfsfeest of familiefeest waar humor en uitbundigheid welkom zijn om de boel aan te jagen. De troubadour en de actrice gaan hun eigen weg en komen zo nu en dan samen in een centrale hilarische act met als hoogtepunt: De huwelijksaanzoek.

Sunny Afternoon (The Kinks)

Het Dorp (Wim Sonneveld)

Italiaans

Via con men (Paolo Conte)

Pietro e Marina is een prachtig en bijzonder duo uit Livorno (Toscana). Hij de Italiaanse Troubadour en zij is de bijzondere gastvrouw en handlezeres. Terwijl de klanken van de accordeon de zaal vullen, loopt Marina met haar opvallende verschijning tussen de gasten. Pietro en Marina komen binnen met veel bombarie en spreken met een zwaar Italiaans accent. Zeer geschikt voor een feestje thuis of in een Italiaans restaurant.

Sophie en Frits

Piratenfeest

Piratenmuziek

Sjaak Spartel en Tia Maria, kijk er voor uit. Zet ze aan de entree van het feest en iedereen komt als piraat verkleed naar binnen. Een heerlijk thema om je feest in om te dopen. Mannen met baarden, Wat zullen we drinken, De fles speelde een grote rol in heel mijn droef bestaan.

KLIK OM VERDER TE GAAN:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial