Theatersport Lama's

THEATERSPORT

THEATERSPORT is een ludieke en dynamische manier om binnen een bedrijf, club of familie een supergezellige en tegelijk leerzame middag/avond door te brengen. Het is een vorm van improvisatie-theater met daarin vaak een wedstrijdelement. Het is een feestelijke en energieke vorm van vermaak waarin veel gelachen wordt. Het is ontspannend en tegelijk leerzaam.

Theatersport voor bedrijven

Theatersport is ideaal voor teambuilding in bedrijven en organisaties. In een workshop theatersport leer je elkaar op een leuke manier (beter) kennen en oefen je tegelijkertijd je creatieve en expressieve vaardigheden. De deelnemers verzinnen ter plekke oplossingen voor wat zich voor doet in een sketch. Hierdoor leren ze op een speelse manier oplossingsgericht te denken, samen te werken en elkaar beter te waarderen. Je leert er snel “out of the box” te denken.

Ervaring

De dames Jeannette van Boxtel en Roelie van Son hebben beiden jarenlange ervaring met het spelen van typetjes en het begeleiden van zowel kinderen als volwassenen bij het ontwikkelen van theatervaardigheden. In een uitgebalanceerd programma komen alle facetten van improvisatie aan bod: Groepsopdrachten, Duo-sketches en Individuele improvisaties. En altijd is er alle ruimte voor ieders humorvolle bijdrage wat de workshop tot een onvergetelijk evenement zullen maken.

Kinderen

Theatersport

Theatersport is er ook voor kinderen van 8 jaar en ouder. Klik HIER voor meer informatie.

Bij een theatersportwedstrijd strijden doorgaans twee teams van bijvoorbeeld vier personen tegen elkaar. Zij doen hun best om onder andere een zo leuk, grappig, spannend en/of romantisch mogelijke scène te spelen, veelal aan de hand van door het publiek gegeven suggesties. De scènes worden volledig ter plekke verzonnen – geïmproviseerd – door de spelers en publiek. Theatersport wordt gekenmerkt door de grote mate van onvoorspelbaarheid en de grote interactie met het publiek. Het publiek bepaalt grotendeels de suggesties voor de scènes: locatie, relatie, weersomstandigheden, voorwerpen, problemen, beroep, leeftijd etc.

KLIK OM VERDER TE GAAN:


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial